specials


tel. 051 700 516
fax 051 700 624
  info@bestoftravel.be

 

 


tel. 051 705 611
fax 051 700 624
  info@aussietours.be
  www.aussietours.be

 

 


tel. 051 708 171
fax 051 700 624
  info@africatours.be
  www.africatours.be

 

 


tel. 051 708 173
fax 051 700 624
  info@latintours.be
  www.latintours.be

 

 


tel. 051 708 172
fax 051 700 624
  info@asiatours.be
  www.asiatours.be
 

BEST OF TRAVEL wil meer zijn dan een klassiek reisbureau. Wij willen vooral 'beter' luisteren naar u als klant om te begrijpen waar uw passies en interesses liggen. Pas dan kunnen wij, samen met u, op zoek gaan naar de reis die het 'beste' bij u past. Op uw maat!

 

Hiervoor kunnen wij uiteraard een beroep doen op het uitgebreide aanbod van alle Belgische touroperators, van groot tot klein. Maar wij beperken ons niet tot dit aanbod. Afhankelijk van uw behoeftes, maken wij gebruik van onze directe contacten met bijzondere accommodaties. In de meeste landen werken wij ook samen met betrouwbare lokale agenten omdat de 'locals' nog steeds het beste weten waarover ze spreken. We zetten werkelijk alle middelen in om tot het beste resultaat te komen.

 

 

 

Naast onze samenwerking met verschillende partners, hebben wij ook onze eigen specialisaties waarop wij exclusieve brochures en producten kunnen aanbieden. Deze specialisaties worden enkel via ons kantoor aangeboden en zult u niet vinden bij andere reisagenten. Vanaf de start kozen wij voor de directe verkoop omdat het persoonlijk klantencontact de onontbeerlijke factor is om precies die reis te maken die het beste bij u past.

 

Wij kunnen u volgende exclusiviteiten aanbieden, elk met zijn eigen specialisten (zie ons team):

 

AUSSIE TOURS

De referentie in Vlaanderen voor individuele reizen op maat naar Australië, Nieuw-Zeeland en de eilanden van de Pacific. Wij bieden ook exclusieve, Nederlandstalige rondreizen aan in kleine groepjes naar Australië & Nieuw-Zeeland.

 

AFRICA TOURS

De specialist voor individuele reizen op maat naar Zuidelijk & Oostelijk Afrika en de Indische Oceaan.

 

LATIN TOURS

De specialist voor reizen op maat (individueel of begeleid) naar Chili, Argentinië, Ecuador, de Galapagos eilanden, Peru, Colombia, Brazilië en Antarctica.

 

ASIA TOURS

De specialist voor reizen op maat (individueel of begeleid) naar Bhutan, Cambodja, China, Filipijnen, India, Indonesië, Japan, Laos, Maleisië, Myanmar, Nepal, Sri Lanka, Thailand en Vietnam.

Onze expert Nathalie Coene beschikt over enorm veel reiservaring op Indonesië en Borneo. Ze heeft deze bestemmingen zo’n twintig keer bereisd, ook samen met haar kinderen. Met plezier werkt zij voor u een persoonlijk reisvoorstel uit.

 
facebook
 
 
 
 
 
Best of travel - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 700 516 - Lic. 1085 - info@bestoftravel.be