specials
 
 
 

Onze vijf experts in het reiskantoor zijn samen goed voor meer dan tachtig jaar ervaring. Zij stellen alles in het werk om hun klanten gelukkig te maken! Bent u op zoek naar een citytrip, een skivakantie, een trip naar de zon of een verre ontdekkingsreis, dan stellen zij alles in het werk om dit tot in de puntjes voor u te regelen.

 

 

Gwendolien Depover is sinds 2003 werkzaam bij Best of Travel en is gespecialiseerd in Europa, Noord-Amerika en Canada. Ook in Zuid-Afrika was ze reeds twee keer ‘te gast’. De laatste twee jaren jaar legt ze zich eveneens toe op Latin Tours en verzorgt ze graag je individuele reis op maat naar Zuid-Amerika.

 

 

Vakantie is voor mij... op reis gaan. Want thuisblijven is echt mijn ding niet. Vroeger doorkruiste ik met de familie heel Frankrijk tijdens heel wat autovakanties. Later mochten we de Oostenrijkse en Zwitserse bergen beklimmen. Mijn eerste vliegtuigreis naar de Baai van Napels was ongelooflijk. Na mijn studies toerisme heb ik een tijdje als hostess gewerkt in Tenerife en Kreta. Terug in België, kon ik mijn passie voor het reizen kwijt in mijn job als reisagent. In al die jaren heb ik ongelooflijk veel bestemmingen bezocht. Nu, met twee kindjes, is reizen in Europa zeker zo plezant. De Griekse en Canarische eilanden, Mallorca, Turkije, Calabrië… allemaal hebben ze mij overtuigd van hun natuur- en cultuurpracht. Ook een citytrip naar Rome of Venetië, Londen of Parijs kunnen mij bijzonder smaken. Maar New York blijft absoluut mijn favoriete bestemming.

 

  gwendolien@bestoftravel.be

 

 

Saar trok 1 jaar rond door Latijns-Amerika (Venezuela, Brazilië, Uruguay, Argentinië, Chili, Paraguay, Bolivia, Peru, Ecuador, Colombia, Panama, Guatemala, Belize, Honduras, Mexico City). Ze ondernam ook heel wat individuele rondreizen naar Mexico (Yucatan) , Colombia, Thailand, Vietnam, Cambodja, Nepal, Tibet, Beijing, Hongkong, Macau, Zuid-Afrika, Californië en Rusland. In groep verkende ze Turkije, Andalusië, Thailand, India, Sri Lanka, Corsica, Australië, Argentinië, Mexico en Colombia. Een hele rugzak aan ervaring op onze planeet! Maar ook dichter bij huis heeft ze heel wat citytrips op haar palmares staan.

 

 

Voor mij begon het reizen al in mijn kindertijd. Met onze ouders trokken we elke zomer een paar weken door Frankrijk, Spanje, Hongarije of andere Europese bestemmingen. Ook korte vakanties werden altijd ingevuld met citytrips of wandel- en fietsvakanties in België of de buurlanden. Al toen ik heel jong was wist ik dat België alleen te klein zou zijn voor mij. Na het 6e middelbaar kreeg ik de kans om een jaar op uitwisseling te gaan naar Paraguay. Ik woonde er in een gastfamilie, leerde er de lokale gebruiken kennen en de Spaanse taal. Daar groeide mijn liefde voor Latijns-Amerika. Na mijn studies toerisme en mijn eerste werkervaring in de luchtvaart maakte ik een jaar lang een rondreis door het ganse continent. Met zoveel tijd heb je de luxe om langer op een plaats te blijven dan gepland, de lokale taal beter onder te knie te krijgen, mensen te ontmoeten en ze echt te leren kennen, mee te genieten van de lokale keuken, lokale gebruiken te leren kennen. Deze hele combinatie maakt wat voor mij belangrijk is op reis: ontmoeten en beleven.

 

  saar@bestoftravel.be

 

 

 

 

Sinds januari 2012 versterkt Charlien Sabbe ons team bij BEST OF TRAVEL. Met haar opleiding Toerisme en de nodige ervaring in de reisbureauactiviteit, was zij de geknipte persoon om ons ervaren team te vervoegen. U kunt bij Charlien onder andere terecht voor een citytrip naar Barcelona, Londen of Parijs, een vliegvakantie naar Kreta, Ibiza of de Olympische Rivièra, een fly & drive door Andalusië of een Nijlcruise. Zij zal u met het nodige enthousiasme inspireren en adviseren omtrent uw volgende reisplannen.

 

  charlien@bestoftravel.be

 

 

Nathalie Coene is sinds 2006 werkzaam bij Best of Travel. U kan bij haar terecht voor o.a. reizen in Europa, het Midden- Oosten en allerhande citytrips. Ook voor interessante vliegtuigtickets moet u bij Nathalie zijn. Verder is Nathalie verantwoordelijk voor onze afdeling Asia Tours, met als bijzondere voorliefde Indonesië.

 

 

Eén korte citytrip in het jaar blijft voor mij een absolute must. Wenen, Praag, Warschau, Krakow, Amsterdam, Madrid, Barcelona, New York en vele andere zijn al de revue gepasseerd. Naar elk van deze steden wil ik meteen terug. Maar het lijstje van te bezoeken steden is ongetwijfeld nog veel langer. Ook voor een ontspannende strandvakantie aan de kusten van Spanje, Zuid- Frankrijk, Turkije, de Canarische eilanden… kan u bij mij terecht. Van all-in resort over vakantiehuisje tot individuele rondreis, het kan allemaal. Veel bestemmingen en logies werden al persoonlijk bezocht. Daarbuiten leidt de ervaring van collega’s of van betrouwbare leveranciers mij meestal in de goeie richting zodat u steeds krijgt wat u zoekt. Als uw horizon wat verder reikt kunnen Egypte, de Verenigde Arabische Emiraten, Israël… een mooi alternatief vormen. In mijn jeugd verbleef ik drie maanden in een kibbutz in Israël en had ik het geluk dit prachtige land te mogen ontdekken! Alles zelf zien en zelf beleven is jammer genoeg niet mogelijk. De regelmatige opleidingen en de reiservaringen van onze klanten zorgen er echter voor dat ik elke dag de vinger aan de reispols blijf houden.

 

  nathalie@bestoftravel.be

 

 

Sybil Soenen richtte in 1989 Soenen Travel op en bereisde ondertussen bijna de hele wereld. Haar voorliefde en specialisaties zijn reizen op maat en vooral... New York natuurlijk.

 

 

24 jaar geleden maakte ik mijn eerste grote rondreis. Samen met enkele vrienden trok ik gedurende vijf weken door Zuid- Amerika: Ecuador, Peru, Colombia. Deze prachtige combinatie van natuur en cultuur staat voor altijd in mijn geheugen gegrift. Toen reeds ontstond bij mij de passie om ‘reizen op maat’ uit te werken en ervoor te zorgen dat iedereen zich goed voelt met het voorgestelde reisprogramma. Naast Zuid-Amerika heb ik ook andere continenten bezocht en werd ik gepassioneerd door Zuid-Afrika, Namibië, Vietnam, Indië, Seychellen, Canada… Samen met mijn man keerde ik later nog terug naar Ecuador en de Galapagos eilanden. Met de kinderen ontdekten we al heel wat Europese hoofdsteden en ook New York stak al in ons reisprogramma: dat blijft mijn citytrip met stip. Binnenkort doen we Botswana aan... Reizen? Eigenlijk stopt het nooit.

 

  sybil@bestoftravel.be

 

 

Lindsay wil maar 1 ding, de wereld verkennen. Ze kan dan ook bogen op een mooie carrière in binnen- en buitenland. Ze heeft al een aardig stukje van de wereld gezien en heeft een uitgesproken voorliefde voor Amerika. Als je dus op zoek bent naar een individuele reis op maat, dan is Lindsay zeker de geknipte persoon om je te adviseren.

 

 

Als jong meisje wilde ik niets liever dan de wereld zien. Het was dan ook geen verrassing dat ik de stap zette om als animatrice en hostess op verschillende bestemmingen te werken. Kreta, Kroatië en Gran Canaria waren een tijdje mijn tweede thuis. Terug op Belgische bodem was de stap om reisagent te worden dan ook snel gezet. De laatste 10 jaar hebben we veel gereisd naar uiteenlopende bestemmingen zowel binnen als buiten Europa: korte city trips, road trips, lazy beach holidays of rondreizen. We vinden altijd wel een reden waarom we niet thuis hoeven te blijven. Nooit hadden we gedacht dat onze reizen naar Noord-Amerika ons zo zouden overweldigen. Of het nu West-Amerika, New York of Miami is, we voelen ons altijd direct thuis. De brede waaier aan combinaties tussen overweldigende natuur, cultuur, ontspanning, mooie steden of grote metropolen maken van Amerika een droombestemming waar de mogelijkheden eindeloos zijn en er voor elk wat wils is.

 

  lindsay@bestoftravel.be

 

 
facebook
 
 
 
 
 
Best of travel - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 700 516 - Lic. 1085 - info@bestoftravel.be