specials

 

 

Reisbureau Best of Travel

 

 

Wij willen vooral 'beter' luisteren naar u als klant om te begrijpen waar uw passies en interesses liggen. Pas dan kunnen wij, op basis van onze persoonlijke reiservaringen, op zoek gaan naar de reis die het 'beste' bij u past. Een reis op uw maat!

 

Reizen is beleven, dus streven we ernaar om zelf zoveel mogelijk te reizen en te beleven, zodat we weten waarover we spreken. Aangevuld met externe en interne opleidingen proberen wij onze kennis steeds verder uit te breiden om u met kennis van zaken te adviseren.

 

Uiteraard werken wij samen met alle Belgische touroperators, van klein tot groot. Maar wij beperken ons niet tot wat te vinden is in hun brochures.

 

Afhankelijk van uw behoeftes, doen wij ook een beroep op onze directe contacten met bijzondere accommodaties. In de meeste landen werken wij ook samen met betrouwbare lokale agenten omdat de 'locals' nog steeds het beste weten waarover ze spreken. U merkt het al: wij zetten alle middelen in om tot het beste resultaat te komen.

 

Wanneer u langskomt op kantoor maken wij graag de tijd vrij om samen met u de diverse mogelijkheden te bekijken. Natuurlijk kunnen we u ook telefonisch of per email verder helpen.

 

tel. 051 700 516
fax 051 700 624
  info@bestoftravel.be

 

 

 
facebook
 
 
 
 
 
Best of travel - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 700 516 - Lic. 1085 - info@bestoftravel.be