specials
 
 
 

Onze vier experts in het reiskantoor zijn samen goed voor meer dan tachtig jaar ervaring. Zij stellen alles in het werk om hun klanten gelukkig te maken! Bent u op zoek naar een citytrip, een skivakantie, een trip naar de zon of een verre ontdekkingsreis, dan stellen zij alles in het werk om dit tot in de puntjes voor u te regelen.

 

 

Gwendolien Depover is sinds 2003 werkzaam bij Best of Travel en is gespecialiseerd in Europa, Noord-Amerika en Canada. Ook in Zuid-Afrika was ze reeds twee keer ‘te gast’. De laatste twee jaren jaar legt ze zich eveneens toe op Latin Tours en verzorgt ze graag je individuele reis op maat naar Zuid-Amerika.

 

 

Vakantie is voor mij... op reis gaan. Want thuisblijven is echt mijn ding niet. Vroeger doorkruiste ik met de familie heel Frankrijk tijdens heel wat autovakanties. Later mochten we de Oostenrijkse en Zwitserse bergen beklimmen. Mijn eerste vliegtuigreis naar de Baai van Napels was ongelooflijk. Na mijn studies toerisme heb ik een tijdje als hostess gewerkt in Tenerife en Kreta. Terug in België, kon ik mijn passie voor het reizen kwijt in mijn job als reisagent. In al die jaren heb ik ongelooflijk veel bestemmingen bezocht. Nu, met twee kindjes, is reizen in Europa zeker zo plezant. De Griekse en Canarische eilanden, Mallorca, Turkije, Calabrië… allemaal hebben ze mij overtuigd van hun natuur- en cultuurpracht. Ook een citytrip naar Rome of Venetië, Londen of Parijs kunnen mij bijzonder smaken. Maar New York blijft absoluut mijn favoriete bestemming.

 

  gwendolien@bestoftravel.be

 

 

Nancy Delaere heeft een hele rugzak aan reiservaring waaronder USA (Florida, West USA, NY), West Canada, Bali, Maleisië, Australië, Nieuw-Zeeland, Kenia, Tanzania, Zanzibar, Dubai, Egypte, Marokko, Azoren, Finland, Ierland, Schotland, Moskou, St.Petersburg en dichtere Europese bestemmingen.

 

 

Als kind heb ik nooit gereisd. Misschien ben ik juist daardoor als volwassene bezeten van de reisgekte. Nieuwsgierig van natuur wil ik altijd weer opnieuw mensen leren kennen, van andere culturen proeven, sociale contacten uitbouwen… Ik geniet enorm van de rust in de natuur, maar net zo goed van een citytrip of museumbezoek. De puurheid van Nieuw-Zeeland, Australië, Canada en de Azoren, de natuur van Ierland, Schotland en West USA, de geuren en kleuren van Kenia, Tanzania en Zanzibar, maar ook wereldsteden als New York, Miami, Sydney, Londen of Boston boeien me ongelooflijk. Op mijn verlanglijstje staat nog het hele alfabet: Alaska, Argentinië, Antarctica, Bolivia, Chili, Corsica, China… tot en met Zimbabwe.

 

  nancy@bestoftravel.be

 

 

 

 

Sinds januari 2012 versterkt Charlien Sabbe ons team bij BEST OF TRAVEL. Met haar opleiding Toerisme en de nodige ervaring in de reisbureauactiviteit, was zij de geknipte persoon om ons ervaren team te vervoegen. U kunt bij Charlien onder andere terecht voor een citytrip naar Barcelona, Londen of Parijs, een vliegvakantie naar Kreta, Ibiza of de Olympische Rivièra, een fly & drive door Andalusië of een Nijlcruise. Zij zal u met het nodige enthousiasme inspireren en adviseren omtrent uw volgende reisplannen.

 

  charlien@bestoftravel.be

 

 

Nathalie Coene is sinds 2006 werkzaam bij Best of Travel. U kan bij haar terecht voor o.a. reizen in Europa, het Midden- Oosten en allerhande citytrips. Ook voor interessante vliegtuigtickets moet u bij Nathalie zijn. Verder is Nathalie verantwoordelijk voor onze afdeling Asia Tours, met als bijzondere voorliefde Indonesië.

 

 

Eén korte citytrip in het jaar blijft voor mij een absolute must. Wenen, Praag, Warschau, Krakow, Amsterdam, Madrid, Barcelona, New York en vele andere zijn al de revue gepasseerd. Naar elk van deze steden wil ik meteen terug. Maar het lijstje van te bezoeken steden is ongetwijfeld nog veel langer. Ook voor een ontspannende strandvakantie aan de kusten van Spanje, Zuid- Frankrijk, Turkije, de Canarische eilanden… kan u bij mij terecht. Van all-in resort over vakantiehuisje tot individuele rondreis, het kan allemaal. Veel bestemmingen en logies werden al persoonlijk bezocht. Daarbuiten leidt de ervaring van collega’s of van betrouwbare leveranciers mij meestal in de goeie richting zodat u steeds krijgt wat u zoekt. Als uw horizon wat verder reikt kunnen Egypte, de Verenigde Arabische Emiraten, Israël… een mooi alternatief vormen. In mijn jeugd verbleef ik drie maanden in een kibbutz in Israël en had ik het geluk dit prachtige land te mogen ontdekken! Alles zelf zien en zelf beleven is jammer genoeg niet mogelijk. De regelmatige opleidingen en de reiservaringen van onze klanten zorgen er echter voor dat ik elke dag de vinger aan de reispols blijf houden.

 

  nathalie@bestoftravel.be

 

 

Sybil Soenen richtte in 1989 Soenen Travel op en bereisde ondertussen bijna de hele wereld. Haar voorliefde en specialisaties zijn reizen op maat en vooral... New York natuurlijk.

 

 

24 jaar geleden maakte ik mijn eerste grote rondreis. Samen met enkele vrienden trok ik gedurende vijf weken door Zuid- Amerika: Ecuador, Peru, Colombia. Deze prachtige combinatie van natuur en cultuur staat voor altijd in mijn geheugen gegrift. Toen reeds ontstond bij mij de passie om ‘reizen op maat’ uit te werken en ervoor te zorgen dat iedereen zich goed voelt met het voorgestelde reisprogramma. Naast Zuid-Amerika heb ik ook andere continenten bezocht en werd ik gepassioneerd door Zuid-Afrika, Namibië, Vietnam, Indië, Seychellen, Canada… Samen met mijn man keerde ik later nog terug naar Ecuador en de Galapagos eilanden. Met de kinderen ontdekten we al heel wat Europese hoofdsteden en ook New York stak al in ons reisprogramma: dat blijft mijn citytrip met stip. Binnenkort doen we Botswana aan... Reizen? Eigenlijk stopt het nooit.

 

  sybil@bestoftravel.be

 

 
facebook
 
 
 
 
 
Best of travel - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 700 516 - Lic. 1085 - info@bestoftravel.be