Latin Tours

In 2009 werd ‘Latin Tours’ in het leven geroepen. Na Oceanië en Afrika was Zuid-Amerika voor ons de volgende logische stap om ons aanbod van individuele reizen op maat uit te breiden. De enorme diversiteit in de landen van Zuid-Amerika en de combinatie van prachtige natuur en authentieke culturen vormden voor ons de perfecte aanvulling. Bovendien hadden we al een Zuid-Amerika specialist in huis, dus de passie voor het continent was al langer aanwezig.

Op onze informatieve website alsook in onze uitgebreide brochure kan u reeds heel wat reisinspiratie vinden voor uw geplande reis naar Antarctica, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador & de Galapagos eilanden en Peru.

Vanaf de start kozen wij als reisorganisatie voor een direct klantencontact. Enkel op die manier kunnen wij onze ‘ontroering’ voor dit land aan u overbrengen. Het rechtstreekse contact laat ons toe uw interesses en wensen perfect aan te voelen en vanuit onze uitgebreide expertise en persoonlijke reiservaringen een reis op maat te creëren die perfect past bij uw verwachtingen.

Graag maken we met u een afspraak bij ons op kantoor om samen op zoek te gaan naar uw ultieme droomreis op maat!

Els Verhoest

Els Verhoest
Zaakvoerder

 
 
 
 
 
 
Best of travel - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 700 516 - Lic. 1085 - info@bestoftravel.be