specials

BEST OF TRAVEL wint ROESELARE AWARD voor beste publiciteit


Zaterdagavond werden naar jaarlijkse traditie de begeerde ROESELARE AWARDS uitgereikt in het Fabriekspand in Roeselare. Met een recordaantal van 799 genodigden was het opnieuw een wervelende en geanimeerde avond. BEST OF TRAVEL was genomineerd voor de award ‘PUBLICITEIT’ samen met Dewaele Vastgoed & Advies, optiek Van Den Driessche, Belisol en B.Qt Hair & Beauty. De blijdschap was groot toen BEST OF TRAVEL als winnaar uit de bus kwam! Binnen het bedrijf wordt immers heel veel belang gehecht aan het uitwerken van doelgerichte marketingcampagnes. Daarbij is het vooral belangrijk men dat de huisstijl steeds trouw blijft, een duidelijke boodschap brengt, het DNA van BEST OF TRAVEL sterk naar voor komt en dat alles graag in een creatief, fris en vernieuwend kleedje. De winst hebben ze vooral te danken aan het campagnebeeld van de eerste editie van hun TRAVEL INSPIRATIONS. Dit unieke reisevenement ging door in het Kasteel van Rumbeke en had als doel mensen vooral frisse reisinspiratie mee te geven. Bij het uitwerken van de campagne werd enerzijds gekozen voor advertenties in de regionale kranten om zo nieuwe mensen uit te nodigen om kennis te maken met BEST OF TRAVEL. Anderzijds kregen 7.000 bestaande klanten een reuzenpostkaart om hen uit te nodigen naar dit inspirerend reisevent. Vooral op de oversized postkaarten kwamen hele toffe reacties van de klanten: opvallend, fris, vernieuwend, duidelijke boodschap en directe link met BEST OF TRAVEL. De groene bamboe is ondertussen inderdaad het handelsmerk geworden van BEST OF TRAVEL. De overwinning is een mooie beloning en het ganse team van BEST OF TRAVEL is er meer dan trots op! De vele felicitaties van collega-ondernemers en klanten zijn de kers op de taart! 

De eerste editie van travel inspirations was een daverend succes


Op zondag 24 november waren in het Kasteel van Rumbeke bijna 500 bezoekers te gast op het unieke reis event TRAVEL INSPIRATIONS. Naast een mooie selectie reisorganisaties kon je er terecht voor inspirerende presentaties, boeiende klantenreportages en –getuigenissen. Het resultaat was een gezellige, boeiende en interactieve namiddag waar zowel mooie reisherinneringen werden opgehaald alsook nieuwe vakantieplannen werden gesmeed. De ideale formule om heel eventjes het grijze België te vergeten. Wij danken alle klanten en reisfanaten voor hun enthousiaste deelname en smeden alvast snode plannen voor een volgende editie. 

NIEUW KANTOOR


De voorbije 30 jaar hadden wij onze kantoren in Staden, het dorp waar we geboren zijn. Onze voortdurende groei zorgde er echter voor dat we meer en meer met plaatsgebrek te kampen kregen. We hebben daarom beslist om gloednieuwe kantoren te bouwen in Roeselare. De vlotte bereikbaarheid (E403-afrit 6, vlakbij de afrit) en de ruime moderne mogelijkheden moeten ervoor zorgen dat we ons blijvend kunnen onderscheiden door onze service. We zullen u graag gastvrij begroeten in dit aangenaam kader om samen op zoek te gaan naar uw ultieme reis op maat! 

SAMENWERKING SOENEN TRAVEL IZEGEM


De samenwerking tussen Best of Travel en Soenen Travel geeft onze klanten alleen maar voordelen. Dertig jaar en twintig jaar, schenkt ons samen vijftig jaar kwaliteitstraditie in de reissector! Door het bundelen van onze persoonlijke reiservaringen en jarenlange expertise kunnen we nog beter inspelen op uw persoonlijke wensen en interesses.

Het persoonlijk contact met onze klant vinden wij heel belangrijk en met de meeste klanten werd door de jaren heen ook een speciale band opgebouwd. Daarom kan u ook in ons nieuw kantoor verder terecht bij Nancy Delaere of Sybil Soenen. Ze kijken er nu al naar uit om u te mogen begroeten in ons klantvriendelijk gebouw langs de Rijksweg (overkant Sportline)! 

De Azoren, echte natuurparels

Best of travel


Enkele eilanden middenin de Atlantische Oceaan… diepgroene valleien, witte huisjes tegen zwarte lavasteen, blauwgroene kratermeren, groene wijnranken, kolkende warmwaterbronnen, azuurblauwe oceaan, dolfijnen en walvissen ­ een paradijs voor natuurliefhebbers, wandelaars, fotografen, ornithologen, speleologen. Geen massatoerisme maar puur genieten van wat de natuur te bieden heeft.

Zoekt u ook de ongerepte natuur en heeft u een hekel aan massatoerisme, dan kan ik u de Azoren warm aanbevelen. Graag werk ik een reisvoorstel uit op maat.


tel. 051 700 516


 info@bestoftravel.be

 

De magie van Ierland

Best of travel


Een eiland van ongelofelijke schoonheid, soms teder en gepolijst, soms ruw en hard. Een eeuwenoude cultuur als basis voor de hedendaagse gastvrijheid, een welgemeende glimlach, een gezellige pub, muziek die u doet wegdromen naar andere tijden, regenbogen en mystiek gaan hier hand in hand. Laat de drukte achter u en kies voor de bijna vergeten traagheid van het leven.

Voelt u ook de drang om even aan het hectische leven te ontsnappen? Dan is Ierland zeker een goede remedie. Contacteer mij voor de nodige suggesties.


tel. 051 700 516


 info@bestoftravel.be

 

De veelzijdigheid van West-USA

Best of travel


Discover the West! Los Angeles en filmsterren, San Francisco en de Golden Gate Bridge, de Grand Canyon en wildwaterraften, Monument Valley en Indianen, de Nationale Parken en natuur, Las Vegas en casino’s, Death Valley en woestenij. Alles is onlosmakelijk verbonden met elkaar en prikkelt uw verbeelding. Amerika, het land van onbegrensde mogelijkheden!

De westkust van Amerika staat wellicht ook nog op uw verlanglijstje, maar u vindt het moeilijk om de juiste keuzes te maken? Er is zoveel te zien en u heeft zo weinig tijd… Dan kan u best terecht bij iemand die weet waarover hij of zij spreekt! Op basis van onze eigen reiservaringen kunnen we een perfect gedoseerd programma voor u opmaken. Contacteer ons voor een vrijblijvend reisprogramma op maat.


tel. 051 700 516


 info@bestoftravel.be

 

Buitengewoon Lapland

Nathalie Coene - Sybil Soenen


Bent u op zoek naar een winters avontuur, naar een verfrissende huskytrek of naar de ultieme kick van een sneeuwscooter? Dat kan allemaal in de ongerepte wildernis van Lapland. Een overnachting in het ijshotel en de sneeuwiglo kan ik beoordelen als ‘buitengewoon’. En ook de glazen iglo om ’s avonds het noorderlicht te bewonderen blijft een onvergetelijke ervaring.

Ook zin in een buitengewone reisbeleving? Dan kunnen wij u Lapland 'warm' aanbevelen. Voor een reisvoorstel kan u onze specialisten contacteren.


tel. 051 700 516


 nathalie@bestoftravel.be

 sybil@bestoftravel.be

 

Metropool New York met zijn vele gezichten

Gwendolien Depover - Nathalie Coene - Sybil Soenen


New York, "The city that nevers sleeps" met zijn indrukwekkende skyline! Een wereldstad van formaat met heel wat bekende iconen zoals de gele taxi’s, Chinatown, Times Square, Central Park, Guggenheim museum, MOMA, The Empire State Building, Rockefeller Center... De stad waar iedereen zich goed voelt, is uw ideaal kader voor "de perfecte citytrip"!

Best of Travel heeft heel wat "New York"-fanaten.


tel. 051 700 516


 gwendolien@bestoftravel.be

 nathalie@bestoftravel.be

 sybil@bestoftravel.be

 
facebook
 
 
 
 
 
Best of travel - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 700 516 - Lic. 1085 - info@bestoftravel.be