specials

 

Roger & Gisèle Verhoest-Decorte hebben zeker één iets gemeen: hun passie voor reizen. Eens de kinderen wat groter waren, startte Gisèle onder impuls van haar man met het reiskantoor V&D Travel. De reissector stond toen nog in zijn kinderschoenen, dus was Gisèle één van de pioniers om de Vlamingen de kunst van het reizen bij te brengen. Ook vandaag heeft zij nog steeds diezelfde voor- liefde voor het reizen en komt zij graag nog eens op kantoor om haar ervaringen te delen met klanten

 

 

Dochter Els Verhoest was niet onmiddellijk voorbestemd om in de voetsporen te treden van haar moeder. Ze was een echte student met grote ambities… Na haar licentiaat TEW in Antwerpen koos ze voor een extra jaar Master of Management. Met die diploma’s op zak startte ze haar professionele carrière in de reclamewereld. Tot vader Roger zijn dochter meenam naar Australië, het land van zijn dromen… De vonk sloeg over en op de terugweg waren vader en dochter al de nodige plannen aan het smeden om een gespecialiseerde reisorganisatie op te starten op Australië. Op de terugvlucht van Down Under kreeg hun project de naam ‘Aussie Tours’ toebedeeld. En omdat de dochter dezelfde gedrevenheid had als de vader, waren ze beiden vastberaden om ‘Aussie Tours’ op de kaart te zetten.

 

 

De eerste brochure telde amper zes pagina’s met drie Nederlandstalige groepsreizen op Australië en was volledig van de hand van vader Roger. Naast zijn hoofdberoep als bankier, besteedde hij al zijn vrije uren aan zijn ultieme passie Australië. Hij zou de Vlamingen Australië leren kennen… Ondertussen zijn we twintig jaar verder en heeft Aussie Tours drie uitgebreide brochures voor zowel individuele reizen op maat:

 

  • BEST OF AUSTRALIA
  • BEST OF NEW ZEALAND & PACIFIC
  • BEST OF DIVING
 

 

Een aantal jaren later hadden reeds heel wat klanten van Aussie Tours zowel Australië alsook Nieuw-Zeeland met ons bezocht. Ze waren vol lof over de unieke, persoonlijke aanpak waarbij samen met de klant een reis op maat werd gemaakt. Maar je kon toch niet elk jaar naar Australië of Nieuw-Zeeland reizen, dus kwam de vraag of we deze formule ook op andere continenten konden aanbieden.

 

Zo kwam het idee tot stand om een tweede afdeling op te richten onder de noemer Africa Tours, zodat we onze tevreden klanten ook in de toekomst konden blijven dienen. En weer legden we de nadruk op persoonlijk contact en individuele reizen op maat. Het Afrikaanse continent bleek een perfecte aanvulling op ons bestaand aanbod. Voor ons Afrika departement kozen we aparte specialisten die echte ‘Africa lovers’ zijn en weten waarover ze spreken. Op die manier konden Aussie Tours en Africa Tours elk hun eigenheid en expertise bewaren. Ondertussen zien we een mooie kruisbestuiving tussen beide divisies en hebben we klanten die af en toe eens de wissel nemen tussen Afrika en Oceanië. En dat doet ons deugd!

 

 

Geen twee zonder drie... Daarom kozen we in 2009 om nog een pareltje toe te voegen aan onze specialisaties. De enorme diversiteit in de landen van Zuid-Amerika en de combinatie van prachtige natuur en authentieke culturen vormden voor ons de perfecte aanvulling. We wisten dat Gwendolien binnen ons team al een passie had voor deze bestemmingen, dus was zij de geknipte persoon om zich over Latin Tours te ontfermen. En dat doet ze nog altijd met volle overgave!

 

 

Tussen 1980 en 2010 groeide ons team van één naar twaalf medewerkers, met als gevolg dat het kantoor in Staden uit zijn voegen barstte. Tijd dus om uit te kijken naar een nieuwe uitvalsbasis met ruimere kantoren om onze klanten nog beter te dienen. Na lang zoeken vonden we een geknipte plaats met vlotte bereikbaarheid langs de Rijksweg in Roeselare (vlakbij afrit 6 van de E403). Met een directe toegang vanaf de Rijksweg en een ruime parking voor de deur, hopen we uw bezoek aan ons kantoor nòg aangenamer te maken. Hopelijk mogen we u daar binnenkort begroeten!

 

 

Door de snelle groei van Latin Tours wilden we ons team nog verder uitbreiden met een extra specialist. Maar ook ons reiskantoor kon nog wat versterking gebruiken. Per toeval kwamen we in contact met ‘Soenen & Bekaert Reizen’, reeds twintig jaar een gevestigde waarde in Izegem als het om kwaliteitsreizen gaat. Bovendien had dit reiskantoor ook de nodige ervaring op Brazilië, wat toevallig perfect aansloot bij Latin Tours. Bij de eerste gesprekken werd al gauw duidelijk dat we allebei steevast geloofden in expertise, passie en inlevingsvermogen met de klant!

 

Zowel Sybil als Nancy zijn zeer gepassioneerd met reizen bezig en ook zij willen maar één ding: hun klanten ontroeren met unieke reisbelevenissen. Door een beroep te doen op elkaars expertise kunnen wij met een nog grotere kennis van zaken reisadvies verlenen aan elk type klant. Daarom werd besloten dat zij vanaf juli 2011 mee zouden verhuizen naar de nieuwe locatie in Roeselare. Met een team van 14 specialisten zijn we nu samen goed voor bijna 200 jaar reiservaring.

 
facebook
 
 
 
 
 
Best of travel - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 700 516 - Lic. 1085 - info@bestoftravel.be