Aussie Tours

In 1995 zag ‘Aussie Tours’ het licht, geboren uit onze passie voor het ultieme land downunder… Australië! Al snel trokken we ook naar Nieuw-Zeeland en de eilanden van de Zuidzee op ontdekkingstocht. Op vandaag is ons gepassioneerd familiebedrijf uitgegroeid tot de toonaangevende reisorganisatie in Vlaanderen voor alles wat met ‘reizen naar Oceanië’ te maken heeft.

Op onze informatieve website alsook in onze uitgebreide brochure kan u reeds heel wat reisinspiratie vinden voor uw geplande reis Down Under.

Vanaf de start kozen wij als reisorganisatie voor een direct klantencontact. Enkel op die manier kunnen wij onze ‘ontroering’ voor dit land aan u overbrengen. Het rechtstreekse contact laat ons toe uw interesses en wensen perfect aan te voelen en vanuit onze uitgebreide expertise en persoonlijke reiservaringen een reis op maat te creëren die perfect past bij uw verwachtingen. Ons enthousiast en ervaren team deelt dezelfde ontroering voor onze bestemmingen. Ieder heeft zijn eigen specialiteit maar allen beogen dezelfde doelstelling, namelijk uw droomreis waar te maken!

Graag maken we met u een afspraak bij ons op kantoor om samen op zoek te gaan naar uw ultieme reis op maat!

The sooner you go, the longer the memories.

Els Verhoest

Els Verhoest
Zaakvoerder

 
 
 
 
 
 
Best of travel - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 700 516 - Lic. 1085 - info@bestoftravel.be