White water rafting op Bali

Nathalie Coene

Dit is een klassieker op Bali die u niet mag missen! In de buurt van Ubud (of in Oost-Bali voor de meer avontuurlijk aangelegde reizigers) gaat u op een white water rafting tocht die langs spectaculaire landschappen leidt. U moet mee peddelen, maar het zwaarste werk word gedaan door een gespierde Balinees, die op iedere zodiac boot het bevel voert! De rafting in Oost-Bali op de Telaga Waja rivier is van een moeilijker gehalte en vergt meer energie. Dus voor ieder wat wils!


tel. 051 708 172


 nathalie@asiatours.be

 

Panoramische fietstocht op Bali

Nathalie Coene

Velen kennen de prachtige Balinese stranden waar u, vanuit uw luie strandzetel, kan genieten van het aangename klimaat. Het eiland biedt echter veel meer dan zon, zee en strand. U kan er perfect een rondreis maken met priv├ęgids (ook Nederlandstalig) in combinatie met een strandverblijf. We zorgen graag voor wat afwisseling in uw programma. Wat dacht u van een fietstocht door de mooiste landschappen van Bali? U daalt de Batur af langs idyllische rijstvelden en kleine dorpjes. De perfecte manier om van dichtbij kennis te maken met de locals!


tel. 051 708 172


 nathalie@asiatours.be

 

Driedaagse Rinjani trekking op Lombok

Nathalie Coene

Het landschap van Lombok wordt gedomineerd door bergen. Hiervan is de Rinjani vulkaan de hoogste (3726m). Deze vulkaan is perfect geschikt voor wie op zoek is naar een avontuurlijke trekking. Onder leiding van onze gidsen vertrekken we vanaf een grasrijke omgeving en banen ons een weg doorheen het woud tot aan de boomgrens. Eenmaal boven de boomgrens wandelen we naar de rand van de krater, waar ons een spectaculair uitzicht wacht (zie foto). Dit is zeker de zware inspanning meer dan waard! Hier wordt het tentenkamp opgezet voor onze overnachting. Na een welverdiende rust trekken we de volgende morgen naar de krater van het Segara Anak meer. Eens geluncht kunnen we hier heerlijk vertoeven in de heilige warmwaterbronnen. Na onze tweede overnachting op de rand van de krater vatten we onze terugtocht aan naar de bewoonde wereld. Samengevat: een schitterende en (in)spannende trektocht voor de avontuurlijke reiziger!

Graag maken we een eilandcombinatie voor mensen met wat meer tijd.


tel. 051 708 172


 nathalie@asiatours.be

 
 
 
 
 
 
Best of travel - Koestraat 187 - 8800 Roeselare - tel. +32 51 700 516 - Lic. 1085 - info@bestoftravel.be